Butun Hastane Numaralari

Wiki Article

Hastane Randevu

Artık halk artık uzun uzun sıra beklemiyor ve kolaylıkla randevu alabiliyorlar. Peki, MHRS randevu oluşturma sitesi tam olarak nasıl çalışır? MHRS randevusu nasıl alınır? ALO 182 hattından randevu almak için nelere dikkat etmeliyiz ve neler yapılmalıdır?
MHRS web Randevu Oluşturma Sistemi sayesinde ve ALO 182 {hattı|numarası ile Hastane Randevusu alan vatandaşların sıra bekleme dertleri de bitti. Kolaylıkla hastane randevularını alan vatandaşlar, randevu tarihi ve de hastane tercihinin yanında istedikleri hekime de randevu alabilme lüksüne sahiptirler.

MHRS RANDEVU OLUSTURMA KOLAYLIĞI

Ülke yönetimimiz tarafından hizmete sunulan randevu alma sistemi vatandaşlara yarar sağladığı gibi, hastaneler ve doktorlara da kolaylık sağlamaktadır. Online olarak veya ALO 182 numarası ile oluşturulan randevular sayesinde hasta vatandaşlar saatler öncesinden hastaneye giderek beklemek zorunda kalmaması ile beraber hekimler de hasta kalabalığından kurtulmuştur. MHRS Randevu olutşruma sisteminde insanlar MHRS’ye üye olmalı veya E-Devlet aracılığı ile siteye giriş sağlamalıdır. fakat dijital platform kullanmak istemeyen vatandaşlar için de kayıt almak mümkündür. Bu vatandaşların ALO 182 numarasını araması yeterlidir.

MHRS ÜYELİĞİ VE E-DEVLET ARACILIĞI İLE RANDEVU Hastane Randevu ALMA SİSTEMİ GİRİŞİ

Hastane randevusu almak isteyen insanlar MHRS sistemine kayıt olmak istiyorlarsa MHRS web sitesini kullanarak ‘Yeni Üye’ butonunu seçmelidir. Daha sonra ekranda belirtilen ve talep edilen istenen bilgilerin girilmesiyle MHRS üyeliği oluşturulur.

Ancak e-Devlet sitesine üye olan insanlar MHRS’ye üye olmadan da Hastane Randevu randevu oluşturabilir. Bunun için MHRS web sitesine ulaşan vatandaşların ‘e-Devlet aracılığı ile giriş’ seçeneğine tıklamaları yeterlidir. e-Devlet kapısına Hastane Randevu giriş yapabilen insanlar otomatik olarak MHRS sistemine yönlendirilecektir.

Report this wiki page